STIRI NOUTATI ARTICOLE

Organizare evenimente

Detalii complete pentru realizarea unui eveniment de vis
 • organizare nunta
 • Ce trebuie sa stim pentru organizarea unei nunti de vis

     Nunta se numara printre cele mai importante momente din viata unui cuplu. Prin urmare organizarea acestui eveniment necesita o mare implicare si in general foarte mult timp pentru gasirea celei mai bune solutii si obtinerea unui eveniment de neuitat.
     Nunta e un eveniment unic in viata, iar pentru a ramane doar cu amintiri frumoase despre cea mai fericita sarbatoare la care a-ti visat este indicat o temeinica organizare a evenimentului.

 • ORGANIZARE BOTEZ

     Petrecerea de botez si botezul religios este primul eveniment din viata bebelusului tau. Insa organizarea unui eveniment special poate fi stresanta si obositoare pentru noii parintii. Echipa noastra iti sare in ajutor si-ti spune tot ce trebuie sa stii si cum sa pregatesti petrecerea de botez si botezul religios a bebelusului tau.
     Ca si la nunta, porniti pregatirile prin a face o lista de invitati la petrecere pentru ca numarul acestora va fixa cu claritate pasul numarul doi, alegerea locului de desfasurare al evenimentului.

 • organizare botez
 • organizare majorat
 • MAJORATUL, O ZI IMPORTANTA PENTRU TINERI, SARBATORITA IMPREUNA CU PRIETENII SI FAMILIA

  Petrecerea de majorat reprezinta o etapa destul de importanta in viata fiecarui adolescent. Fie ca este vorba despre o seara organizata acasa, alaturi de familie, fie ca este vorba despre o seara intre prieteni petrecuta intr-un club sau intr-un restaurant, petrecerea de majorat trebuie sa ramana o amintire placuta. Iata cateva sfaturi pentru ca petrecerea ta de majorat sa fie una reusita!

 • Organizare petreceri tematice

  Oricare ar fi tema petrecerii dumneavostra, va vom propune cele mai potrivite locatii, cele mai bune servicii de accesorizare a participantilot in registrul temei alese.Organizatori de petreceri tip Brazilian party, Western party, Cabaret Party, Chpcolate Party, Ganster Party, Hawaiian Party, Venetian Party, Celebrity Party, Flower Powe etc. Nimic nu va fi intamplator, fiecare detaliu, pornind de la elementele folosite in decorare si pana la spectacol si muzica rulata de DJ se vor inscrie intr-un tablou perfect armonios.

 • organizare petreceri tematice
 • organizare mese festive
 • Organizare mese festive


  Sarbatorile sau evenimentele speciale in familie sau in cadrul unui grup de prieteni si/sau colegi impun pregatirea unor mese festive. Modurile de aranjare a acestora si servirea au, potrivit celor care s-au preocupat de stabilirea etichetei, reguli bine stabilite, dar care nu difera foarte mult in cultura europeana. Regulile de aur ale aranjarii si servirii mesei trebuie sa fie cunoscute de fiecare organizator. Mesele festive pot fi organizate la restaurant, terasa, propria casa si pot fi insotite de o gama larga de servicii si distractii.