Lista restaurante pentru organizare evenimente

Ce trebuie sa stii despre alegerea unui restaurant pentru evenimente?

Ai o nunta, un botez, un majorat sau orice alt eveniment si vrei sa ti-l petreci la un restaurant alaturi de persoanele dragi? Atunci este timpul sa te implici in cautarea unui restaurant potrivit pentru tine si invitatii tai, incluzand faptul ca va trebuie sa stii cu aproximatie numarul de persoane participante alcatuind o lista cu invitati; poti de asemenea sa mergi la restaurantul repsectiv pentru a vedea sala, atunci iti va fi mai usor sa faci un raport intre spatiul de joc al salii si invitatii tai, astfel incat sa aiba loc de desfasurare , sala sa fie aerisita pe tot parcursul evenimentului, sa fie bine luminata si sa existe posibilitatea de a controla intensitatea luminii pentru momentele-cheie ale petrecerii. Pentru evenimentele cele mai importante rezervarea trebuie facuta cu cel putin un an jumatate sau doi inainte de ziua aceea.
Este important sa acorzi aten?ie deosebita luminilor, pentru ca sala poate arata complet diferit ziua fata de seara si viceversa. De asemenea trebuie sa te interesezi de meniuri, sa gasesti un restaurant fie cu specific romanesc, fie specific italienesc, astfel incat sa iti fie usor sa alegi un meniu din o diversitate de preparate care sa fie pe placul tau si al celor care vin la eveniment.
Restaurantul ar fi de preferat sa aiba si o terasa special amenajata pentru persoanele care vor sa iese putin la aer si in conditii de vreme nefavorabila sa se poata recrea pe terasa acoperita si amenajata cu diferite decoratiuni inspirate din gradinile din basme.